Szolgáltatások

Az a célunk, hogy Önnek a cége tevékenységére kelljen fókuszálnia, a könyvvezetési és adózási teendőit mi elvégezzük, igény esetén tanácsot adunk, hogy hogyan tud hatékonyabban működni. Segítünk továbbá, hogy rendszeresen átfogó képet kaphasson pénzügyi, vagyoni és jövedelmi helyzetéről. 

Online könyvelés

Társas vállalkozásoknak (Bt, Kft Zrt), civil szervezeteknek havi szintű naprakész könyvelést vállalunk, az aktuális számviteli szabályoknak megfelelően.
A könyvelés nemcsak a törvényi előírásoknak való megfelelés miatt fontos. Egy alapos, a megfelelő szaktudással rendelkező könyvelő jelentős mennyiségű időt takaríthat meg Önnek és vállalkozásának. Töredékére csökkentheti az Önre háruló adminisztrációt. Az így felszabaduló időt pedig az operatív munkára, cége fejlesztésére és bevételeinek növelésére fordíthatja.

Könyvelőirodánk digitális eszközöket alkalmazó online könyvelési szolgáltatást nyújt kis- és középvállalkozók számára.

Digitalizálódó környezetünkben szükségszerűen átalakul a könyvelő - vállalkozó kapcsolat is. Az előírt határidőre történő jogszabályi adatszolgáltatásokkal (bevallások benyújtásával) nem ér véget feladatunk. Megbízóink komplex, ügyfélcentrikus támogatást várnak el és kapnak vállalkozásuk gazdasági vezetéséhez. Digitális, online eszköztárunkon alapuló adatfeldolgozásunk lehetővé teszi, hogy egyénre szabott, vizualizált kimutatásainkkal tegyük érthetővé vállalkozása főbb pénzügyi mutatóit. (általunk használt programok pl. Billcity, Quick, Cashbook)

Bér, társadalombiztosítás és munkaügyi szolgáltatásaink

A munkatársak bérelszámolásával, munkaviszony, - és munkaképesség megváltozásával kapcsolatos teendőket jelenti. Beletartozik a cafeteria és egyéb juttatások és adókedvezmények elszámolásai, szabadságolások is.

További igényelhető szolgáltatások

Pl. pályázati és egyéb anyagok összeállítása, kérelmek megírása egyedi megállapodás alapján.

Kinek van ránk szüksége?

Szolgálatásainkat azon kis- és középvállalkozóknak szánjuk első sorban, akik ügyvitelükben lépést kívánnak tartani a kor kihívásaival a szüntelenül változó jogszabályi környezetben, egy felgyorsult, digitalizálódó világban. Vállalkozóknak, akik többet várnak tőlünk, tanácsadóktól, mint a határidőben fizetendő adó összegének ismertetését, és igénylik vállalkozásukról a hónapról hónapra aktualizálódó, vizualizált pénzügyi elemzéseket, grafikus kimutatásokat.

Ha hibázunk Ön akkor is biztonságban van, cégünk felelősségbiztosítással rendelkezik.