Lépj velünk kapcsolatba

OREO-TAX Kft.

1138 Budapest, Dagály u 11/a. 1. emelet

telefon: +36 30 991 8360

email: oreotax@oreotax.hu

Látogasd meg Facebook oldalunkat,

vagy csatlakozz Facebook csoportunkhoz!

Az Oreo-Tax Kft 2009. évben alakult, elsősorban mikro- és kisvállalkozások könyvelésével foglalkozó társaság. Ügyvezetője Horváth Ilona 1993. évben érettségizett képesített könyvelőként, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem (jelenleg Corvinus Egyetem) számvitel szakirányán diplomázott.

Az egyetem elvégzése óta könyveléssel foglalkozik.

Szolgálatásainkat azon kis- és középvállalkozóknak szánjuk első sorban, akik ügyvitelükben lépést kívánnak tartani a kor kihívásaival a szüntelenül változó jogszabályi környezetben, egy felgyorsult, digitalizálódó világban. Vállalkozóknak, akik többet várnak tőlünk, tanácsadóktól, mint a határidőben fizetendő adó összegének ismertetését, és igénylik vállalkozásukról a hónapról hónapra aktualizálódó, vizualizált pénzügyi elemzéseket, grafikus kimutatásokat.


2018. óta könyvelőknek szervezünk szakmai napokat, konferenciákat, ahol a digitalizációs eszközökkel ismerkedhetnek meg.

Az elmúlt években sok kollégával találkoztam, akik szintén tapasztalták, hogy mennyire nehéz a megszokott könyvelő program bűvköréből kilépni.

Nem is tudjuk, mennyi lehetőség van, amivel megszokott programunkat kiegészíthetjük, ami hatékonyabbá, gyorsabbá teheti munkánkat.

A  könyvelő program váltás pedig kényes téma, nem szívesen adjuk fel megszokott munka körülményeinket. Abban bízunk, az egyre szaporodó adatszolgáltatások a már megszokott billentyűkombinációval biztosan teljesíthetőek.

Ezek a gondolatok hívták létre ezt az oldalt, hogy megpróbáljam összegyűjteni, bemutatni a könyvelés digitalizációjában rejlő lehetőségeket.