Békés karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánunk!

2019.12.24

Köszönöm mindenkinek az ezévi támogatását, az ötleteket, a hozzászólásokat, a lájkokat. 

Ha visszagondolok erre az évre, nagyon sok jó dolog történt velem, ami csak így év végén tudatosult bennem (pontosan az elmúlt kép napban volt időm átgondolni, mit csináltam ebben az évben, és nem rövid a listám). Sokat dolgoztam, sok mindent sikerült megvalósítani, amit szerettem volna. Sőt, olyan dolgok is megtörténtek, amik még tervben sem voltak. Sokszor éreztem azt, hogy szembe kell úsznom az árral, a digitalizáció megosztó jellegét én nap mint nap tapasztalom. Ennek ellenére nagyon várom a következő évet, ez izgalmas változásokat hoz majd a munkánkban, de ezt mindenki másképp éli majd meg. Rengeteg tervem van, ha csak egy kis részét sikerül megvalósítani, akkor jövőre is úgy érezhetem, megtettem mindent, ami tőlem tellett.

Remélem, benneteket is jó érzéssel tölt el az, ha visszagondoltok, hogy veletek mi történt az idei évben.

Kívánok mindenkinek áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet! Remélem sokan megengedhetik maguknak, hogy január 6-ig pihenjenek. Töltődjetek fel ebben a két hétben!

"A világban egyedül a változás állandó. Ha megrekedsz a saját nézeteidben, korlátozod önmagadat és a fejlődésedet is." Lewis Howes