Digitális lehetőségek

(ha szeretnél az oldalon megjelenni, keress bennünket az info@digitaliskonyvelo.hu

 email címen)


Könyvelői kapacitása jelentős részét az adatrögzítés teszi ki? Szeretné automatizálni a folyamatait és ezzel időt, pénzt spórolni?

A beeker.hu használata lehetővé teszi az Ön számára, hogy könyvelőprogram váltása nélkül automatizálja a Bank, Vevő és Pénztárgép kontírozását, - ezzel akár tizedére csökkentve a párosítással töltött időt - a könyvelt cégének megfelelő struktúrában.

Amennyiben szívesen megnézné a rendszerünk demo verzióját, egy ingyenes bemutatót, kérem írjon emailt az info@beeker.hu-ra, vagy hívjon telefonon a 0620-514-1545-ös számon. Kérem minden esetben hivatkozzon a digitaliskonyvelo.hu-ra, a kedvezményes csomag igénybevételéhez, mely listaárainkhoz képest 17% beépített kedvezményt tartalmaz. Amennyiben szeretne bővebben tájékozódni a rendszerről, keresse fel weboldalunkat: www.beeker.hu.

A Sky Cont az Ügyfélkapus üzenetek automatizált feldolgozását végzi könyvelőknek. Hogy több időd maradjon az élet napos oldalára...

Pdf-ek lementése, nyomtatásra való előkészítése, riasztás a kényes üzenetekről. Mindezt egyetlen kattintás nélkül, még az ügyfélkapuba se kell belépned hozzá!Te is megspórolnád azokat az idegtépő órákat, amiket az üzenetekkel töltesz? Megrendeléskor megjegyzésbe írd be, hogy "digitáliskönyvelő", és plusz egy hónapot kapsz ajándékba!

További részletekért kattints ide!

Cégkapu használat és elektronikus ügyintézés a gyakorlatban

Számos nagy sikerű előadást követően az Arconsult Kft. kiscsoportos gyakorlati oktatást is szervez a témában.

A résztvevők számítógép előtt gyakorolhatják a cégkapu használatot és a kapcsolódó elektronikus ügyintézési felületeket (EGYKE, EBEV, SZÜF, AVDH, EPAPIR, Önkormányzati Hivatali Portál, OBR, stb.)

A tanfolyamokon lehetőség van akár konkrét cégkapu beállítások közös elvégzésére is.

A tanfolyam tematikája, további részletek: https://arconsult.hu/oktatas/ekonyvelo

Jelentkezés: https://arconsult.hu/jelentkezes , továbbá telefonon, a +36 (1) 225-8810 telefonszámon.

Előadó / szeminárium vezető: Ardó Péter, az Arconsult Kft. ügyvezetője, jogi informatikai szakértő.

Az elektronikus ügyintézést nagyban megkönnyíti az Arconsult Kft. saját fejlesztésű BLANKETTA programja, melynek teljes funkcionalitású 30 napos próbaverzióját letöltheti a https://arconsult.hu/blanketta/setup/publish.htm címről. Részletek: https://arconsult.hu/oldalak/blanketta.html